Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fårens hemliga liv
Isbn: 978-91-8053-323-2
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2024

E-bok

Fårens hemliga liv

När vi pratar om att människor kan bete sig fåraktigt utgår vi från att alla får beter sig likadant. Det stämmer inte med min erfarenhet. Vissa är tillgivna, andra benägna att stångas. Några är envist självständiga, andra söker hjälp från oss när de behöver det. Och vissa kan få uppdraget att leda hjorden hem. De är lika mycket individer som vi är.

Rosamund Young har drivit ett ekologiskt jordbruk i Costwolds i över fyrtio år. Här berättar hon om ett långt liv i djurens tjänst och delar med sig av anekdoter från det rika djurlivet på Kite s Nest Farm där fårens, kornas, hönsens och grisarnas personligheter får frodas och utvecklas fritt. Det är en berättelse om glädje, upptäckter, samarbete och ibland hjärtesorg. Vi får läsa om får som skäms över att bli gamla, intelligensen hos förment dumma höns, konversationer mellan kor och varför man aldrig ska skicka ett sms när man mjölkar ...  

ROSAMUND YOUNG driver ett ekologiskt lantbruk med gårdsförsäljning i England. Hon har tidigare givit ut Kornas hemliga liv (2018) som blev en oväntad succé. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone