Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Från skam till självrespekt
Isbn: 978-91-2712-766-1
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Från skam till självrespekt

Under Marta Cullberg Westons terapeutiska arbete med personer som lider av negativa självbilder har det blivit tydligt att skam ligger under ytan och saboterar livet för många människor. Skam är en svår känsla att bära eftersom den angriper självrespekten.

Från skam till självrespekt belyser skammens olika ansikten och hur man kan hantera känslan av skam på ett så konstruktivt sätt som möjligt. Boken inleds med skamsituationer som alla kan känna igen sig i – där man känner att man vill sjunka genom jorden och aldrig mer visa sig – och hur man hanterar dem. Skillnaden mellan skam och skuld klargörs. Skuld handlar om att man gjort något dumt eller dåligt och som man därför kan ägna sig åt att gottgöra. Skam handlar i stället om en känsla av avsky inför den man är – och är därför så mycket svårare att läka. Marta Cullberg Weston tillför kunskap och ger läsaren möjlighet till egen behandling av sin skam.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone