Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Allt för henne
Isbn: 978-91-5070-994-0
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2013

E-bok

Allt för henne

Allt för henne
Miniserie: Bröderna MacKade (3/4)
Bröderna MacKade är ute efter bråk. Det är de i stort sett hela tiden. I den lilla staden Antietam i Maryland är det inte alltid så lätt att hamna i slagsmål, men att mucka gräl är halva nöjet. 

Devin MacKade har alltid varit säker på en sak – det är hans uppgift som sheriff att skydda den lilla staden Antietam och dess invånare. En gång var han också säker på att hans framtid på ett eller annat sätt skulle inkludera Cassie. Men under många år har han varit tvungen att betrakta – tålmodigt och plågsamt – hur kvinnan han i hemlighet älskar uthärdat ett allt annat än perfekt äktenskap. Det kunde ha blivit de två, men hon gifte sig med fel man. Äntligen är den vackra Cassie fri, men hon är sårbar och känslig – och rädd. Devin vet att han måste gå försiktigt fram för att inte skrämma bort henne. För honom finns ingen annan och han har redan väntat på henne halva livet. Nu måste han följa sitt hjärta. Men vågar Cassie följa sitt?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone