Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Stolta hjärtan
Isbn: 978-91-5070-988-9
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2013

E-bok

Stolta hjärtan

Stolta hjärtan
Miniserie: Bröderna MacKade (2/4)
Bröderna MacKade är ute efter bråk. Det är de i stort sett hela tiden. I den lilla staden Antietam i Maryland är det inte alltid så lätt att hamna i slagsmål, men att mucka gräl är halva nöjet. 

Jared är den typ av man som alltid ställer upp och gör det som måste göras, och som aldrig vänder ryggen åt en hederlig strid. När jobbet som advokat leder honom till, eller rättare sagt mot, Savannah Morningstar kan ingenting stoppa honom. Varken hennes oförskämda sätt eller den försvarsattityd hon utrustat sig med.

Savannah är den typ av kvinna som aldrig ger sig. Hon slår tillbaka, och hon segrar oftast - även när oddsen inte är på hennes sida. Ingen eller inget ska få komma åt henne.

Relationen med Savannah är visserligen strikt affärsmässig, men Jareds tankar går sina egna vägar - hon är både fantastisk som person och otroligt vacker. Men något döljer sig under den hårda ytan och när han lär känna henne inser han att hon behöver hjälp. Han vet också att det inte finns någon annan som kommer att stå vid hennes sida i den slutliga kampen ...


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone