Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En gemensam dröm/Akut kärlek
Isbn: 978-91-5070-793-9
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2013

E-bok

En gemensam dröm/Akut kärlek

En gemensam dröm

Den hängivne läkaren Adam Coulson drömmer om att öppna det nedlagda sjukhuset i Regina på Jamaica, men efter en dyr skilsmässa blir han istället tvungen att sälja det. In på scenen kliver sjukhusets nya ägare, Erin Glover. Adam och Erin dras till varandra men de har svårt att släppa varandra inpå livet ... När den lilla föräldralösa pojken Tadeo blir svårt sjuk får de plötsligt inte bara göra sitt jobb som läkare, utan också ta på sig rollen som föräldrar. Är Tadeo den som kan få dem att våga närma sig varandra?

Akut kärlek

Det är Hannah Stewarts första dag som AT-läkare på Chicagos stressigaste sjukhus och hon är överlycklig. Äntligen ska hon få skörda frukterna av den långa, tuffa studietiden! Men så möter hon doktor Jake Holt, hennes nye chef – och även hennes galna, heta engångsligg.

Jake är misstänksam. Visste Hannah vem han var när hon tillbringade natten med honom? Och tänker hon utnyttja det för egen vinning? Tidigare erfarenheter har lärt honom att aldrig dejta någon på jobbet. Men den här nya AT-läkaren är betydligt mer distraherande än han vill erkänna...



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone