Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Sömnlös på Manhattan
Isbn: 978-91-5071-875-1
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2016

E-bok

Sömnlös på Manhattan

Coola, klartänkta och kompetenta Paige Walker har bestämt sig för att leva livet till fullo – och var gör man det bättre än på Manhattan? Men när hon blir uppsagd från jobbet vänds hennes tillvaro upp och ner, och snart ställs hon inför en ny utmaning – att testa sina vingar som egenföretagare.

Att driva ett företag visar sig visserligen vara krävande, ändå är det ingenting jämfört med att dölja hur hon känner för Jake Romano – hennes brors bästa vän. Jake är dösnygg, omåttligt framgångsrik och varje New York-kvinnas drömdejt. Så när Jake erbjuder Paige ett oemotståndligt uppdrag – och hennes känslor dessutom är besvarade – får hon allt svårare att sova på nätterna. Attraktionen mellan dem är glödhet! Men kan hon övertyga mannen som gjort det till en konstform att aldrig lita på någon att ge kärleken en chans?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone