Jump to content
Cover for En själ som blöder
Isbn: 978-91-7461-752-8
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2016
Narrator: Fredde Granberg
Length: 10 hours 27 minutes

Audiobook

En själ som blöder

Del 4: Erik Sandström.

Erik Sandström vaknar upp med suddiga minnen. Gårdagens fylla var hejdlös och i den lätta berusning som återstår inser han att han befinner sig på ett flygplan just i färd med att landa – i Thailand. Kort därefter grips han.

Patrik Andréasson har precis avslutat ett nattskift på ordningspolisen i Gävle och när mobiltelefonen ringer tar det en stund innan han förstår vad det handlar om. Men när han väl gjort det finns det bara en sak att göra. Tillsammans med sin kompis, den minst sagt udda figuren Tomas, sätter han sig på ett flygplan till Phuket med siktet inställt på att få hem Erik.

En själ som blöder är den fjärde boken i serien om Erik Sandström, ambulanssjuksköterskan vars liv är minst sagt komplicerat. Tillsammans med sin vän ordningspolisen Patrik Andréasson och den udda figuren Tomas Svensson tar han sig här an ytterligare ett kriminalfall med Gävle som brottsplats.

Mikael Ressem (f. 1979) har själv en gedigen erfarenhet från sjukvården. Redan i tjugoårsåldern började han som ambulanssjukvårdare, utbildade sig till sjuksköterska och har sedan även arbetat ett antal år som chef inom ambulansverksamheten.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone