Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Hyvä itsetunto
Isbn: 978-95-1042-756-9
Förlag: WSOY
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Hyvä itsetunto

Mitä hyvä itsetunto on? Kirjassa tarkastellaan itsetunnon kehittymistä ja pohditaan, miten vanhemmat ja opettajat voivat antaa kasvavalle lapselle kunnon kasvualustan.

Hyvä itsetunto kertoo mitä itsetunto on, mitä se ei ole ja mitä väärinkäsityksiä hyvästä itsetunnosta esiintyy. Kirjassa tarkastellaan itsetunnon kehittymistä sekä perheessä että koulussa, ja pohditaan, miten vanhemmat ja opettajat voivat antaa kasvavalle lapselle hyvän itsetunnon.

On tärkeää, mitä vastataan, kun lapsi tulee kertomaan onnistumisestaan tai epäonnistumisestaan, ja on tärkeää, asetetaanko lapselle sopivia tavoitteita vai asetetaanko hänelle aikuisen vastuullisuus ja taivas katoksi suorituksille. Sekä kotona että koulussa tapahtuu päivittäin asioita, jotka vaikuttavat lapsen itsetuntoon, mutta joiden vaikutusta ei ole koskaan tarkemmin ajateltu.

Hyvä itsetunto on tarkoitettu kaikille vanhemmille ja ammattikasvattajille ja myös aikuisille oman itsensä tutkailuun. Itsetunto on tärkeä ihmisen voimavara. Se kehittyy hyväksi, kun ihmisestä pidetään. Hyvän itsetunnon kanssa on helppo elää, mutta huono itsetunto ei ole katastrofi. Senkin kanssa voi hyvin tulla toimeen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone