Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Chefa över huvudkontoret
Isbn: 978-91-7577-595-1
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Chefa över huvudkontoret

Inuti varje människas huvud ligger en kopia av evolutionens kronjuvel – den mänskliga hjärnan. Den är den mest komplexa struktur vi känner till. Den är vår öppning till världen, kroppens styrcentral och generatorn för tankar, drömmar och idéer.

Hela den här boken handlar om att göra dig medveten om dig själv och din omvärld på nytt. Med nya ”glasögon”, biologiska sådana – baserade på hjärnas uppbyggnad och funktioner. Ofta förutsätts det att människor ska behärska sitt liv på ett bra sätt. Erfarenhet visar dock att de flesta bär på mycket goda fackkunskaper och specialistkompetenser, men att det är mycket sämre och väldigt skiftande vad gäller förmågan till informationshantering och social kompetens, både i privat- och arbetslivet. Det skapar givetvis stress, missnöje, frustration, och inte sällan leder det till psykisk ohälsa – vår nya folksjukdom.

Utöver energiinjektionen och inspirationen av att lära mer om hjärnan – vår enorma skatt och superdator mellan öronen – får du även konkreta verktyg och nycklar för att ta kontroll över din tillvaro. Framgång börjar nämligen i huvudet! Du kan aktivt bidra till ökad hjärnkapacitet och bygga en god psykisk hälsa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone