Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Mustat koskettimet
Isbn: 978-95-2234-484-7
Förlag: Siltala
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok

Mustat koskettimet

Romaanissaan Mustat koskettimet Marjo Heiskanen vie lukijan syvälle musiikkiin, soittamiseen ja muusikon elämään. Romaanin päähenkilö Sere Metsätsalo on kunnianhimoinen pianisti, joka on koonnut trion toteuttaakseen musiikillisia näkemyksiään. Häntä nuoremmat muusikot, viulisti Laura ja sellisti Mats, etsivät omaa ilmaisuaan vaativan Seren liidauksessa. Trio harjoittelee, matkustaa, konsertoi, elää musiikkiaan yhdessä, ja heidän vaiteliaana, tehokkaana tukenaan on assistentti Sari, AbSari.
Mutta jossain on kitkaa. Vaivihkaa Marjo Heiskanen rakentaa romaaniinsa vahvan psykologisen jännitteen, joka purkautuessaan vääntää sijoiltaan Seren elämän.

Mustat koskettimet kertoo musiikin vaativuudesta ja viettelevyydestä, musiikista ammattina ja intohimona, se kuvaa epätoivoa, aggressiota ja riittämättömyyden tunnetta. Ja samalla Marjo Heiskanen kertoo musiikin autuudesta ja armosta, puhtaasta ilosta ja kauneudesta.

Miten soittaa Schubertia? miten elää tässä maailmassa? kysyy Mustat koskettimet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone