Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Solens diamanter
Isbn: 978-91-0017-669-3
Förlag: Albert Bonniers förlag
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2018

E-bok

Solens diamanter

Jude Murray, psykolog och lärare vid universitetet i Chicago, är på väg att förlora fotfästet i tillvaron. Hon chockerar sin omgivning genom att säga upp sig och fara till Irland, där hon har sina rötter.

Genom sina släktband kommer Jude rakt in i det irländska bylivet. Hon lär sig legenden om lady Gwen, som tre gånger avvisade prinsen och därför blev dömd att vara ensam.

Bland Judes nya vänner finns ägarna till puben, de tre syskonen Gallagher. Den äldste brodern har efter ett äventyrligt liv slagit sig till ro. Han blir nyfiken på amerikanskan och gör sig ärende till hennes stuga. Men hon är kylig och avvisande...

Solens diamanter utgör första delen i Nora Roberts nya trilogi, och gick direkt upp på första plats på den amerikanska bestsellerlistan när den kom ut med en upplaga på två miljoner exemplar.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone