Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Lysande utsikter
Isbn: 978-87-1151-874-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Lysande utsikter

Den föräldralösa Pip växer upp i fattiga förhållanden i en medelstor engelsk stad. Han är rättfram och godhjärtad i en värld som är full av motsatsen. På Pips resa från utskälld liten pojke till väluppfostrad gentleman i London träffar vi på fantastiska karaktärer och oförglömliga scener. Med stor känsla för den samhälleliga verkligheten och medkänsla för dess utsatta drar romanen in sin läsare i spännande äventyr och gripande levnadsöden. Även de mest illvilliga vedersakare ges försonande drag av mästaren i att gestalta social interaktion, under sin tids och i tider, Charles Dickens.

I originalöversättning av Tom Wilson

Charles Dickens (1812-1870) hör idag till en av historiens största författare. Med romaner som Oliver Twist, Lysande Utsikter och David Copperfield revolutionerade han den då populära genren följetongsromanen till att bli något som även innefattade finlitteratur. Dickens romaner trycks fortfarande regelbundet i nya upplagor världen över.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone