Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Patrik och Pensionärsmakten
Isbn: 978-95-2691-130-4
Förlag: Book Sounds
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Malin Klingenberg
Length: 1 timme 10 minuter

Ljudbok

Patrik och Pensionärsmakten

I en skola i en liten stad sitter en pojke i ett klassrum, djupt försjunken i egna tankar. Pojken heter Patrik, och han älskar kartor. Själv äger han tre stycken, en över hela världen, en över stjärnhimlen och en över staden där han bor.
Den här dagen kommer att bli den mest spännande i Patriks liv, fast det vet han inte ännu. Helt snart kommer han att bli retad av klassens värsting Irene och rymma från skolan. När han stiger på bussen som skall ta honom hem, hamnar han av misstag på en gruppresa för pensionärer. Vad pinsamt!
Men när det framkommer att en av seniorerna blivit kidnappad hittar Patrik plötsligt sig själv mitt i ett spännande och fartfyllt äventyr. Vad är datamedikamentatorn? Vad betyder larm 001? Skall Patrik och pensionärerna hitta fram i tid för att rädda den kidnappade Elsa? Och vilken roll spelar elaka Irene i kidnappningen?
 
Patrik och Pensionärsmakten är en äventyrsroman för 6-9 åringar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone