Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Trojanen
Isbn: 978-91-7835-127-5
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2019
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Length: 10 timmar 42 minuter

Ljudbok

Trojanen

Efter ett gräl där Linneas pojkvän Kristoffer gör slut berättar han att han tänker lägga ut nakenbilder av henne på nätet. Trots att han är berusad sätter han sig bakom ratten och kör därifrån.

Strax efteråt blir Linneas lillebror, som är på väg hem efter en fotbollsmatch, dödad av en rattfull bilist. Linnea är övertygad om att det är Kristoffer som kört ihjäl honom. Beväpnad med en morakniv söker hon upp Kristoffer men ångrar sig. En märklig slump gör att någon bestämt sig för att ta livet av Kristoffer och fullföljer det Linnea inte vågade. 

Kristoffer var ett datorgeni och hade utvecklat ett spel som förmodligen skulle bli en världssuccé. När ytterligare två unga män med koppling till Kristoffer mördas blir profilerade Ella Werner allt mer övertygad om att datorspelet är nyckeln till lösningen. 

Sanningen är värre än hon kunnat ana. I spelet döljer sig en trojan som om den aktiveras från miljontals datorer kan få hela städer att kollapsa.

Än en gång för slumpen Linnea i mördarens väg. Omedvetet sätter hon polisen på rätt spår och riskerar sitt eget liv. Kommer de att hinna rädda både henne och världen?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone