Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kokkiklubi: Amorin apulaiset
Isbn: 978-95-1043-950-0
Förlag: WSOY
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: april 2019
Uppläsare: Markus Bäckman
Length: 15 minuter

Ljudbok

Kokkiklubi: Amorin apulaiset

Näin on nonparellit.

Hullunhauska Kokkiklubi-sarja jatkuu: Tähtikokki Amor Pääkkönen on pulassa kouluruokalassa! Miina Supisen huumori ja nasevat sutkautukset iskevät alaluokkalaisiin takuuvarmasti.

Keittiönoita Rosmariinin pikkuleivät lyövät ällikällä maailmankuulun kokin Amor Pääkkösen, joka päättää heittää kaulimensa nurkkaan. Pari viikkoa myöhemmin paljastuu, että Amor on pestautunut - kouluruokalaan! Myös Kokkiklubi päätyy koulun keittiöön, sillä Amor ei selviä uusista töistään ilman Rosmariinin taianomaista pippurimyllyä. Ahmittavan hyvä Kokkiklubi kuuluu WSOY:n helppolukuiseen Lukupalat-sarjaan, joka on suunnattu juuri lukemaan oppineille ja alakoulun ensimmäisiä luokkiaan käyville.

Miina Supinen (s. 1976) on kirjailija, toimittaja ja tv-käsikirjoittaja. Hänen Liha tottelee kuria -kirjansa on edelleen vuosituhannen hauskimpia esikoisromaaneja. Anni Nykänen (s. 1983) on turkulainen sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja graafikko. Hänet tunnetaan parhaiten Mummo-sarjakuvistaan (Sammakko), joista useat ovat olleet myös Sarjakuva-Finlandia-ehdokkaina.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone