Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Viirun ja Pesosen kylvöpuuhat
Isbn: 978-95-2041-052-0
Förlag: Tammi
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: augusti 2019
Uppläsare: Markus Bäckman
Length: 21 minuter

Ljudbok

Viirun ja Pesosen kylvöpuuhat

Hulinaa ja huisketta Pesosen kasvimaalla!

On ihana kevätaamu. Viiru-kissa säikyttelee ötököitä, ja Pesonen seisoskelee kasvimaallaan tuumiskellen: "Nyt on sopiva aika aloittaa kylvöpuuhat." Kissaveijarikin kaivaa maahan lihapullan...

Viiru ja Pesonen eivät kuitenkaan saa rauhassa satoa odotella. Salaperäiset kävijät möyrivät kasvimaan ihan nurin, kerran toisensa jälkeen. Keksivätkö kumppanukset keinon tihulaisten pyydystämiseksi?Viiru ja Pesonen -sarjan kirjat riemastuttavat kaikenikäisiä lukijoita tutuilla elementeillään: hervottomalla huumorilla, osuvilla huomioilla ja loistavalla tarinalla, jota ryydittävät yksityiskohtia vilisevät värikkäät kuvat.Viiru ja Pesonen ovat valloittaneet lukijoita maailmalla yli 13 miljoonan myydyn kirjan voimin. Parivaljakon edesottamuksista on saatu nauttia myös elokuvissa ja teattereissa.

Ruotsalainen Sven Nordqvist (s.1946 Helsingborgissa) valmistui alun perin arkkitehdiksi, mutta ryhtyi varsin pian päätoimiseksi kuvittajaksi. Hän on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa ennen kaikkea Viiru ja Pesonen -kuvakirjoillaan, mutta Nordqvist on myös kuvittanut lukuisia muiden kirjoittamia kirjoja.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone