Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Risto Räppääjä ja yöhaukka
Isbn: 978-95-2041-975-2
Förlag: Tammi
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2019

E-bok

Risto Räppääjä ja yöhaukka

Onko Risto Räppääjä Suomen Indiana Jones?

Risto pääsee Nellin kanssa lomalle Elvi-tädin "kesäparatiisiin", jossa Elvi komentaa lapsia tuttuun tapaansa. Hän kuitenkin unohtaa pölyhuiskan ja siivousmopin, kun lähistöltä löytyy rautakautinen käärmesormus. Sormus katoaa saman tien! Liikkuuko alueella"yöhaukka" eli muinaisesineiden ryöstelijä? Onko Elvillä sormensa pelissä? Vai kenties Ristolla, joka näyttää Indiana Jonesilta? Jännittävät juonenkäänteet pitävät lukijan pauloissaan, ja naurulta ei voi välttyä!

Erityisesti humoristisista lastenkirjoistaan tunnetut kirjailijasiskokset Sinikka Nopola ja Tiina Nopola ovat supersuosittuja sekä Suomessa että monessa muussa maassa. Rautakausiteemaa Nopolat ovat käsitelleet jo vuonna 1995 kirjassa Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa. Aihe on läheinen: siskokset ovat mökkeilleet lapsesta saakka Vesilahden kalmistopitäjässä ja kuulleet tarinoita muinaiskoruista ja muista rautakautisista aarteista Tästä tarinasta on myös tehty samanniminen, suosittu elokuva.

Finlandia Junior -palkittu Christel Rönns on taitava ja monipuolinen kuvittaja, joka on myös julkaissut omia kuvakirjojaan.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone