Jump to content
The library informs: Ny lånegräns: 4 lån per månad / Uusi lainaraja: 4 lainaa kuukaudessa
Cover for En gång är ingen gång
Isbn: 978-91-7829-814-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: January 2020
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 9 hours 8 minutes

Audiobook

En gång är ingen gång

”En gång är ingen gång” är en fristående fortsättning på Sara Dalengrens hyllade ”En midsommarnatt”. En varm och charmfull berättelse om hur kärlekens irrvägar till slut kan leda rätt.

Miranda står inför en skilsmässa och för första gången sedan tonåren kommer hon att vara singel. Hon försöker att inte vara avundsjuk på sin storasyster Alice, som både har blivit mamma och är upp över öronen kär i mannen hon snart ska gifta sig med. En kväll när ensamheten känns värre än vanligt ger Miranda sig ut på jakt för att hitta mannen med stort M. Och hon lyckas: den hon träffar är ung, snygg och raka motsatsen till hennes exmake.

Wilhelm har återvänt till Sverige inför sin bror Noas bröllop, men det dröjer inte länge förrän pappans missnöje får honom att fly föräldrahemmet. När han inser att den vackra kvinnan han flirtat med på krogen är Miranda, lillasyster till broderns blivande fru, är det redan för sent för att dra sig tillbaka. Attraktionen är alltför stark och när hon ber att följa med honom hem kan han inte säga nej. När det blir dags för bröllop möts de två på nytt och ingenting blir som någon har tänkt sig.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone