Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Edith och Julian
Isbn: 978-91-4623-676-4
Förlag: Wahlström & Widstrand
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Edith och Julian

Irländska Ava är några och tjugo. Hon bor för närvarande i Hongkong, där hon delar en kackerlacksinvaderad Airbnb-lägenhet med några jämnåriga och undervisar barn i engelska som andraspråk. Ibland träffar hon Julian, som har ett stressigt och uppslukande jobb inom bankvärlden. Det händer att han föreslår att hon ska sova över i gästrummet i hans bekväma, men anonymt inredda lägenhet. När de äter tillsammans är det alltid Julian som betalar. Dessutom lånar han gärna ut sina kreditkort till Ava. Men när hon frågar om han älskar henne, svarar han bara: ”Jag gillar dig mycket”. När Julian lämnar Hongkong för arbete lär Ava istället känna juristen Edith. Snart blir Edith något Ava ser fram emot.

Edith och Julian är en både mångbottnad och fascinerande roman om kärlek, klass, sex och relationer, samtidigt som den behandlar frågor om språk och nationell tillhörighet.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone