Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Inte lämna dig
Isbn: 978-87-2662-726-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Inte lämna dig

Noah är verkligen den sista personen Denise någonsin skulle vilja umgås med. Han är irriterande och självgod och hon gör konstant allt hon kan för att undvika honom. Men det blir bara svårare och svårare för henne att hålla sig undan. De studerar ju på samma universitet och har flera gemensamma vänner. Allt eftersom tiden går tvingas de lära känna varandra, och det visar sig snart att ingen av dem är vad den andra trott ...

Medan Denise kommer underfund med sina nyfunna känslor för Noah så brottas hon även med alltför välbekanta problem i familjen. Hennes relation till sin mamma har varit ansträngd ända sedan pappan försvann ur bilden. Nu är hela hennes tillvaro återigen på väg att skakas om i grunden - frågan är bara vad som väntar på andra sidan.

Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone