Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Bus och godis
Isbn: 978-91-8000-184-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Janna Eriksson
Length: 7 timmar 0 minut

Ljudbok

Bus och godis

De tre väninnorna Jenny, Sofia och Jessika träffas allt mer sällan på sin favvo-restaurang Dorsia, i Göteborg. Det kan bero på att Sofia knappt når fram till bordet nu när hon väntar tvillingar, samtidigt som hon har en omöjlig tonårsdotter i Chloe.

Jenny har i sin tur rökt fredspipa med sin man Magnus, men freden visar sig vara bräcklig. Och när hennes mamma blir tokförälskad i Bjarne, som försöker pracka på Jenny skönhets- och hälsokostprodukter som snarare tycks vara hälsovådliga, inser hon att hon nu har två dränerande karlslokar på halsen.

Jessika och hennes juvelerar-Claes tycks dock vara på väg mot solnedgången tillsammans. Men så smyger sig en orm, i form av en misstänkt stöld, in i deras lilla paradis. Allt medan något nästan lika skrämmande som tvillingfödsel, slemmiga säljartyper och juvelstöld närmar sig – Halloween!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone