Jump to content
Cover for Gravitation! sa Newton till Nisse: en bok om dragningskraft - och äppelpaj
Isbn: 978-91-8901-765-8
Publisher: Speja Förlag
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: October 2020

E-book

Gravitation! sa Newton till Nisse: en bok om dragningskraft - och äppelpaj

Varför trillar äpplet ner från trädet och inte uppåt eller åt sidan?

Det undrar katten Nisse efter att ha fått ett äpple i huvudet. Nisse vet inte såna saker, men det gör hunden Newton och nu får Nisse lära sig mycket om gravitation, allt från fallande äpplen till varför vattnet i havet helt plötsligt börjar stiga.

Newton vet faktiskt nästan allt, men han är inte särskilt praktisk. Han kan till exempel inte använda sakerna han vet så mycket om. Nisse, däremot, är jätteduktig på att göra saker, särskilt äppelpaj.

Gravitation, sa Newton till Nisse är första delen i en serie lärorika och roliga böcker som, på ett lekfullt sätt lär ut spännande fakta och ger tips på goda recept att laga själv. Boken ställer också ställer frågan om vilket som egentligen är viktigast: teoretisk eller praktisk kunskap?

Jessica Lindholm (1969) är illustratör och författare från Hova. Jessica arbetar som illustratör på heltid sedan -02 och har illustrerat närmare 90 barnböcker till andra författare. Mest kända är de omåttligt populära böckerna i serien om Kråke.
---------------
I denna ljudbilderbok kan du lyssna samtidigt som du följer med i text och bild. Bokens format (epub3) läses i Adobe Digital Editions eller iBooks.


EPUB3: Fixed format, Synchronised audioEPUB3: Fixed format, Synchronised audio


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone