Jump to content
Cover for Sanningen gör dig fri
Isbn: 978-87-2679-473-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: December 2020
Narrator: Emma-Karin Pihlstrand
Length: 11 hours 29 minutes

Audiobook

Sanningen gör dig fri

Sommarvistelsen i Borgholm är över och det är dags för Agnes, Elise och Nathanael att återvända hem till sina familjer. Dock inte innan de lovat varandra att ses igen. Tiden på Öland har gett trion nya perspektiv på tillvaron, men kommer det att hålla när de tvingas tillbaka till gamla vanor?

Det dröjer inte länge förrän Agnes överrumplas av en oerhörd saknad. Hon har inte längre någon aning om var hon hör hemma - dessutom är hon orolig för sin älskade Nathanael. Han själv tas emot med öppna armar vid hemkomsten till USA, men en väns hemlighet ligger konstant och gnager i honom. Drömmarna om Agnes är det enda som ger honom sinnesro. Samtidigt bestämmer sig hans svenska släkting Elise för att börja om på nytt i Lund. Men att lämna alla lögner bakom sig blir inte alls lika lätt som hon önskat.

'Sanningen gör dig fri' är den andra delen i Borgholmtrilogin. Den utspelar sig på flera ställen och tar med läsaren på en resa, från södra Sverige till norra Amerika .

Angelica Victorin är en författare med sällsynt skarpt öga för att skapa intressanta karaktärer, som hon sedan navigerar runt livets stora frågor.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone