Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Vad hjärtat aldrig glömmer
Isbn: 978-91-7799-338-4
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2021
Uppläsare: Jessica Pellegrini
Length: 14 timmar 6 minuter

Ljudbok

Vad hjärtat aldrig glömmer

»Fantastisk, stark och välskriven!« Jennies boklista

»Det här är en fantastisk bok, jag älskade den från första sidan och sträckläste. Helt fantastisk.« Veronicas_bok_bak_liv

»En riktigt hjärtskärande kärlekshistoria. Kom ihåg var ni läste om den först när den blir amerikansk storfilm med Meryl Streep!« Kulturtantpellegrini

Trzebinia, Polen, 1939. Alina har vetat att hon kommer att gifta sig med sin bästa vän Tomasz sedan hon var nio år gammal. Som förlovad femtonåring oroas hon inte av ryktena om att nazisoldater närmar sig den polska gränsen. Sakta men säkert kryper ockupationen framåt. Snart slits Alinas lilla by sönder av rädsla och hat. När hela deras liv är på väg att falla samman, försvinner plötsligt hennes älskade Tomasz.
Florida, USA, 2019. Alices mormor drabbas av en stroke och läggs in på sjukhus. Stroken har påverkat mormoderns tal, men med hjälp av bilder och enstaka ord vädjar hon till sitt barnbarn att uppfylla hennes sista önskan: att resa till hennes barndoms Polen och hitta Alices morfar. Morfadern som Alice trodde var död. Vågar Alice lämna sin autistiske son och högpresterande dotter hemma, för att resa till Polen och nysta i familjens dunkla förflutna?

Kelly Rimmer är en storsäljande författare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med sin man och deras två barn. Hon har bland annat jämförts med Jojo Moyes, David Nicholls och Nicholas Sparks. I Sverige har tidigare utgivits Jag utan dig och En mors bekännelse, som båda nått stora försäljningsframgångar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone