Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Mord i Malmö
Isbn: 978-91-9868-016-4
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Dan Sundquist
Length: 7 timmar 18 minuter

Ljudbok

Mord i Malmö

Det är en vanlig sensommar 2004 i Malmö. En kvinna hittas mördad, en bit utanför staden. Kläderna ligger i en ring runt henne, som en blomma.

Johan, en man i yngre medelåldern, ser en dag av en tillfällighet en dödsannons i tidningen. Anne, hans första stora kärlek, är död. De gamla känslorna väcks till liv, han känner fortfarande för henne. Det sätter igång många tankar i hans huvud - framför allt frågor om orsak och omständigheter.

Johan tar saken i egna händer, med rätt att själv undersöka och efterforska. Det har ett högt pris. Han kommer nära farliga kretsar, människor med rutten moral. Några lever i konstnärskretsar och i bakgrunden finns ett organiserat kriminellt nätverk.

Det blir en ovanlig höst i Malmö, där mord läggs till mord. 

Pär Bjelvehammar visar stor kunskap om Malmö och stadens miljöer och människor. Med ett enkelt och effektivt språk skriver han om unga människors oförutsägbara liv.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone