Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan
Isbn: 978-91-7789-491-9
Förlag: Historiska media
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Viktoria Flodström
Length: 10 timmar 8 minuter

Ljudbok

Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan

Den tatuerade, rosahåriga Nina väljer alltid fel killar. Hon hävdar bestämt att sann kärlek består av våldsam passion och eldiga meningsutbyten. Att nöja sig med något mindre finns inte på kartan.
Trots att hon svept åt höger i åratal på dejtingappen, har mötena bara resulterat i misslyckade kvällar och ytliga förbindelser. Nina är inte ett dugg närmare att hitta den stora kärleken.
Så när en man från det förflutna kommer in i bokhandeln vet Nina att hon inte har något att frukta. Noah var den nördigaste killen i hennes skola, och har som vuxen man blivit en trist kostymnisse uppslukad av sin iPad. Nina inser besviket att Noah, med sina välpressade byxor, aldrig kommer att skapa några trumvirvlar i hennes hjärta. Men mötet visar hur lite Nina egentligen vet om tuffa killar, affärsanalytiker – och sitt eget bultande hjärta …
Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan är den efterlängtade tredje delen i Annie Darlings omåttligt populära serie om bokhandeln i Bloomsbury. Det är en charmig och romantisk feelgood-karamell i härlig Londonmiljö som kommer att uppskattas av läsare som gillar böcker av Lucy Diamond och Jenny Colgan.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone