Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Själens längtan
Isbn: 978-91-9815-942-4
Förlag: VITA Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Själens längtan

Helena Omfors berättar ärligt och öppet om sitt andliga uppvaknande i Kanada - och om att börja lyssna på och följa sin själs längtan. Det blir en resa genom ljus och mörker, smärta och helande, kris och utveckling, rädsla och kärlek. Resan till själsligt förverkligande. 
När Helena insåg att hon inte kände glädje i sitt liv, behövde hon ge sig tid och utrymme för att hitta svaren på frågorna: Vad känner jag? Vem är jag? Hur vill jag leva mitt liv? En ingivelse tog henne till en andlig lärare som vände upp och ner på hennes värld. En spirituell man dök upp. Han ville stödja Helena på hennes resa. Hon fick uppleva nya dimensioner av livet. Det var som om en helt ny värld öppnade sig.

"Resan var lång och tidvis tuff, men även spännande och underbar. Nu lever jag mitt liv som mig och känner kärlek till det liv jag skapat. Jag vet att det är många som har liknande resor och att det tidvis känns ensamt och svårt. Med min bok vill jag inge hopp, mod och styrka. Jag vill visa att det är möjligt att hitta vägen hem till sitt eget hjärta." Helena Omfors

Helena Omfors är beteendevetare, holistisk livscoach, andlig vägledare och författare. Sedan 2008 arbetar hon på heltid med andlighet och personlig utveckling. Hon är en själslig entreprenör och förebild som inspirerat många till att gå sin andliga väg i livet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone