Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Pappas hemliga dejt
Isbn: 978-91-8008-236-5
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 11 minuter

Ljudbok

Pappas hemliga dejt

När Isa ska hämta sin mattebok hemma hos pappa är det något som inte stämmer. Finkläderna är framme och pappa tittar stressat ut ur duschen. Han ska på dejt! Isa blir så nyfiken men pappa vill inte berätta mer. Inte nu i alla fall. När de sagt hej då utanför porten känns det inte all bra i Isa. Tänk om den som pappa ska på dejt med inte gillar barn. Eller är allergisk mot Kattis? Då bestämmer sig Isa. Hon ska smyga efter pappa och se vem han träffar i hemlighet!

Förändring kan kännas spännande, roligt och väldigt läskigt. Isa känner alla känslorna och försöker känna vilken som känns mest. Men det är ju inte så lätt! Ibland känns alla känslorna på samma gång och då kan det vara knepigt att veta vad man ska göra. Böckerna om Isa är fina små vardagsberättelser av Thomas Halling som många kan känna igen sig. I Pappas hemliga dejt handlar det om oro, förändring och att känna sig utanför.

Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone