Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Bengalin punainen hämärä
Isbn: 978-87-2674-973-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Bengalin punainen hämärä

Eletään 1900-luvun alkupuolta. Dada on eriskummallinen intialainen yläluokkainen nainen, joka ei pelkää tehdä elämässään radikaaleja ratkaisuja. Hän on valmis menemään vankilaan poliittisten mielipiteidensä ja naisten oikeuksien takia. Hän on valmis taistelemaan, jotta Intia olisi jonain päivänä itsenäinen maa.

Kun Dadan poika muuttaa Lontooseen opiskelemaan, poika kohtaa suurkaupungin sykkeessä suomalaisen naisen ja rakastuu. Lopputuloksena syntyy kirjailija Nina Banerjee-Louhija, joka perkaa tässä taidokkaassa romaanissa sukunsa mielenkiintoisia vaiheita.


Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone