Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Suossa kulkijat
Isbn: 978-87-2687-051-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Religion
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Suossa kulkijat

"Kyllä kai lehmätkin vapautta janoavat, kuten kaikki muutkin, eläimet ja ihmiset, ainakin jotkut ihmiset." Arttu Koiraksela on palaamassa juhannuksen vietosta aamuyöllä kotiin, kun hän kuulee kuinka kylän laitamilla oleva suo nielaisee lehmän. Lehmän huudot eivät jätä häntä rauhaan, joten hän pyytää avukseen pari muuta kyläläistä selvittämään lehmän kohtaloa. Vaikka muut miehet eivät ota tarinaa uskoakseen, he lähtevät yhdessä suolle ja samalla muistelevat elämäänsä.

Suossa kulkijat vuodelta 2015 on Pekka Lempiäisen romaani, jossa lehmän etsintä johtaa suurten kysymysten äärelle elämästä ja kuolemasta.

Pekka Lempiäinen (s. 1954) on suomalainen kirjailija, jonka komiikkaa ja realismia pursuavat teokset pureutuvat suomalaisen elämän ytimeen. Hänen teoksiaan ovat muun muassa Rottajahti (1995) ja novellikokoelma Päättömän pyyn tapaus (2005).


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone