Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hidas yö
Isbn: 978-87-2680-507-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Hidas yö

Lapsuusmuistot tulvivat aikuisen Paulan elämään kuin hyökyaalto, kun hän avaa perintöpiirongin laatikon. Vanhojen valokuvien ja ikivanhojen kuittien sijaan sieltä löytyy ruskea kirjekuori, jonka sisältä paljastuu kuulustelupöytäkirjoja. Kysymykset isän kohtalosta muistuvat mieleen, samoin kuin äidin vastaukset hänen kysymyksiinsä. "Selvittämättömäksi se jäi", äiti sanoi.

Mutta johtolangat mysteeriin löytyvät tästä kirjekuoresta. Johtolangat syihin sille, miksi naapurit katsoivat perheelle tulleita sanomalehtiä kulmat rypyssä. Miksi kotitilalta muutettiin kaupunkiin aivan yhtäkkiä. Miksi pienen tytön muistoihin liittyy selittämätön kauhu, jonka ei pitäisi kuulua lapsen elämään.

Ennen kaikkea Paula huolii omasta tyttärestään. Voiko Paula olla omaa äitiään vahvempi? Mitä äiti teki oikein, mitä väärin?

Anelma Järvenpää-Summanen (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka tradition pohjalta etsii kokeellisia ja uusia kerronnan tapoja. Hän nousi esiin J. H. Erkon novellikilpailun voittajana 1970-luvun lopulla, jolloin kärkijoukosta seuloitui uusi kirjailijasukupolvi. Hänen monialaiseen tuotantoonsa kuuluu romaanien lisäksi runokokoelmia ja esseitä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone