Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Nikkis dagbok #13: Berättelser om en (INTE SÅ) rolig födelsedag
Isbn: 978-91-8023-418-4
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juli 2021
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 3 timmar 20 minuter

Ljudbok

Nikkis dagbok #13: Berättelser om en (INTE SÅ) rolig födelsedag

Motsvarigheten till Jeff Kinneys »Dagbok för alla mina fans« - med en tjej som huvudperson! 45 miljoner sålda exemplar - översatt till fler än 40 språk.

»Nikkis dagbok är full av humor, oväntade vändningar och stor igenkänningsfaktor från tonårens berg- och dalbana.«  Anna Wilner, BTJ 

Nikki fyller år! Och tillsammans med sina bästisar Chloe och Zoey planerar hon såklart en storslagen födelsedagsfest! Det finns bara ett problem: Nikkis mamma vägrar ge dem den astronomiska summa de behöver för att planerna ska gå i lås. Typiskt föräldrar.
Men just när Nikki står redo att avblåsa hela kalaset får hon hjälp från väldigt oväntat håll... Det här blir en födelsedag som Nikki aldrig kommer att glömma! 

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än 45 miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone