Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Röda rummet
Isbn: 978-95-2333-415-1
Förlag: Förlaget M
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Tom Rejström
Length: 10 timmar 43 minuter

Ljudbok

Röda rummet

Till en början är det bara en kul grej: en tidningsannons där en ung författare lovar skriva en bok i utbyte mot en förmånlig bostad. Men när en förmögen äldre man erbjuder ett intressant renoveringsobjekt på en fin adress märker den unge författaren att han blivit indragen i något som inte är lika oskyldigt som det först ser ut.

Han börjar teckna ner en berättelse som leder till en labyrint av komplicerade relationer i ett nattligt Helsingfors, där dominans och underkastelse är som järn mot magnet. Han målar det röda rummet på nytt och på nytt, tills det är alldeles vitt.

Ju högre i tak desto djupare måste man böja sig. Lust och makt, skuld och lån - allt ingår i spelet om en dyr lägenhet i södra Helsingfors, vars tjocka väggar gömmer både dekadenta fester och raffinerad extas. 

Röda rummet är Kaj Korkea-ahos samtidsroman om maktdynamik och begär, om att sälja sin konst, sin egendom och sig själv. Den förändrar inte bara ens syn på bostadsdjungeln i Helsingfors, den förändrar ens sätt att se på världen. Inläst av Tom Rejström.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone