Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för En vinterkyss i bokhandeln för ensamma hjärtan
Isbn: 978-91-7789-735-4
Förlag: Historiska media
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

En vinterkyss i bokhandeln för ensamma hjärtan

Det är den tiden på året då man förväntas vara glad. Men på den lilla gatan Rochester Mews lider två personer av julstämningen. Den begåvade konditorn Matilda har avskytt julen sedan hon fick sitt hjärta krossat på julafton för två år sedan. Men det finns någon hon ogillar mer än denna glittrande familjehögtid: den odräglige Tom som har retat upp henne ända sedan hon öppnade sin tesalong intill hans bokhandel. När en av lägenheterna ovanför butikerna blir ledig väljer Matilda ändå att flytta in där med Tom men stämningen blir snabbt ännu mer kylslagen. Det enda de har gemensamt är att de hatar julen …

Kan en bokhandel full av romantiska böcker, en uppstoppad ren och en kyssvänlig hörna under misteln omvända två vresiga typer till att bli förälskade i julen, och i varandra? En vinterkyss i bokhandeln för ensamma hjärtan är en underhållande och charmig julroman med fantastiska karaktärer, humor och härlig julstämning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone