Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Teal. Tillit. Transparens. – En guide för självorganisering och demokratisering av arbetsplatsen
Isbn: 978-91-7557-587-2
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Teal. Tillit. Transparens. – En guide för självorganisering och demokratisering av arbetsplatsen

Följ med på en färd där vi besöker nutida organisationer, och några dåtida, för att slutligen komma fram till en modell för självorganisering och demokratisering av arbetsplatsen. DP-modellen kommer att ge dig insikter som gör det möjligt att skissa din egen resa och välja väg mot framtidens organisering.
Under tre år var Alicia och Rolf Medina på en upptäcktsresa i jakt på goda exempel som kunde förena teorier med verkligheten för självorganisering. Resultatet, efter att ha analyserat mer än 100 företag och intervjuat cirka 350 personer, blev en systemisk modell som kallas för DP (Distributed Power) och som sedan mynnade ut i denna bok fylld av berättelser, anekdoter och nya perspektiv. 

Teal. Tillit. Transparens. är en konkret guide för att demokratisera arbetsplatser och skapa mänskligare organisationer som inte bygger på makthierarkier.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone