Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Tillbaka till det lilla franska pensionatet
Isbn: 978-91-8945-004-2
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Katharina Cohen
Length: 11 timmar 43 minuter

Ljudbok

Tillbaka till det lilla franska pensionatet

Molnfri himmel, ny kärlek och ett glas rött – vad skulle kunna gå fel?

När Emmy Jamieson lämnar sitt gamla liv och flyttar till den franska landsbygden för att bli chef för det ljuvliga lilla pensionatet La Cour des Roses får inget gå fel på hennes nya jobb. Och med årets största bokning i kalendern har Emmy ett riktigt eldprov framför sig – den oerhört krävande och excentriska familjen Thomson ska fira guldbröllop och pensionatet kommer vara fullproppat av gäster ända ut i trädgården.

 

Emmy vet att hon klarar utmaningen, särskilt med den underbare revisorn Alain vid sin sida. Men hon hade inte räknat med att behöva hantera en naken resebloggare med sömngångarproblem, eller Ruperts lömska exfru Gloria som plötsligt bestämt sig för att återvända till pensionatet med dåliga nyheter. Just som Emmy såg en framtid full av solsken, skratt och kärlek tycks allt mer osäkert än någonsin – hur ska det gå för drömmen om La Cour des Roses?  


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone