Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Ekdal & Livet
Isbn: 978-91-8002-137-1
Förlag: Mondial
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Ekdal & Livet

»Vovve, villa och Volvo. Eller: rötter, relationer, trygghet och harmoni. Krydda med sex, spänning, party, musik och en lättare berusning då och då. Och det är precis det jag har skrivit om i den här boken. Se det som en feelgood-bok för alla som undrar varför män är som de är.«

Ekdal & Livet tar Lennart Ekdal bladet från munnen och ger sin syn på den tid vi lever i. Han berättar också om sina möten med några av våra kändaste profiler: i skogen med Ingvar Kamprad, i hissen med Keith Richards och på flyget med Göran Persson. Längs vägen får vi ta del av enkla men geniala råd för livets alla skeden, alltid levererat med den skärpa och humor som blivit Ekdals signum.

*

Lennart Ekdal (f. 1953) är en av Sveriges mest profilerade journalister, verksam sedan 70-talet och kanske mest känd från TV4 där han ledde bland annat Kalla fakta och Kvällsöppet med Ekdal.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone