Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Inget att förlora
Isbn: 978-91-8944-879-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Helena Zetterman
Length: 7 timmar 25 minuter

Ljudbok

Inget att förlora

En varm och nutida feelgood-roman med Malmö som kuliss.

Jonathan Eriksson är en omtyckt personlig tränare som träffar kvinnor utan att blanda in känslor. En gång i tiden var han bekymmerslös och lycklig, men sedan en traumatisk olycka fyra år tidigare brottas han ständigt med skuldkänslor.

Anna Wallin är som föräldralös van vid att klara sig själv. Trots det är undran om varför modern lämnade henne för snart 30 år sedan ständigt närvarande. Samtidigt försöker hon navigera i den nutida dejtingdjungeln där allas behov av frihet gör att ingen vågar binda sig.

När de möts genom gemensamma vänner, parar Jonathan ihop henne med en kollega. Det han inte är beredd på är hur han själv ska påverkas av hennes klockrena resonemang och humoristiska personlighet. Men att involvera sig med henne är såklart en omöjlighet då det skulle sätta allt han lovat sig själv på spel.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone