Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Var inte rädd
Isbn: 978-91-8916-948-7
Förlag: Pärlan Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år 6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Var inte rädd

Det är flera år sedan Tistella tog koftan från flickan på Ledsamhetens ö. Men minnet finns kvar, det är som ett surr inuti henne. Koftan har hon också kvar, den ligger gömd innanför skorna längst in i hennes garderob.

En dag står Tistella inte ut med surret längre. Hon måste ge sig iväg tillbaka till Sagans värld och försöka ställa allt tillrätta. I Sagans värld får Tistella möta många märkliga varelser: Musfågeln Flyga Högt, de buttra Pessimisterna, molntroll och hösttroll och inte minst de oberäkneliga och farliga minidrakarna. Hon får vara med om många äventyr. Ofta är hon rädd. Ändå fortsätter hon framåt.

Under resans lopp blir två frågor viktiga för Tistella: Finns kungen? Och om han finns, kan han då tycka om någon som har så svårt att vara snäll?

Var inte rädd är den andra delen i serien om Sagans värld. Alla böckerna är fristående, och kan läsas i vilken ordning man vill.

Anna Andersson är författare och illustratör. Annas stora längtan är att hjälpa människor i alla åldrar att hitta tryggheten och äventyret i att vara Guds barn. Därför har hon skrivit böckerna om Sagans värld, som handlar om livet som kungens barn. Böckerna handlar bland annat om hur Gud ser på oss, vårt värde i Hans ögon, om förlåtelse både Guds och vår, om hur man blir Guds barn, och om hur vi genom att hålla fast vid vad Gud har sagt kan tackla svårigheter som vi möter.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone