Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Snälla, krama mig
Isbn: 978-91-7634-370-8
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Anders Gréen
Length: 11 timmar 57 minuter

Ljudbok

Snälla, krama mig

En tidig höstmorgon upptäcker Jonny en död kropp på den skola där han arbetar. Den kriminologiska expertisen menar att det är högst sannolikt att någon på skolan har en koppling till dödsfallet.

Jonny lider av ett samvetskval. Hans bristande agerande kan eventuellt ha bidragit till dödsfallet och hans ånger driver honom till att försöka hitta en förklaring till det inträffade. Med stöd av sina nedtecknade upplevelser och minnen börjar han leta efter ledtrådar samtidigt som polisens utredning fortskrider. 

Det som har hänt och händer får Jonny att inse att barn och ungdomar i mångt och mycket får betala priset för samhällets förändringar. Vuxenvärlden ger allt oftare den unga generationen mindre och mindre uppmärksamhet och lämnar dem ensamma åt sitt öde.

Samtidigt skakas Jonnys tilltro till samhället om i grunden. I takt med att allt fler välfärdssektorer privatiseras öppnas marknaden upp för olika aktörer som konkurrerar om samhälls-medborgarna som om de vore handelsvaror. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone