Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Rasmus Nalle och nissarna
Isbn: 978-87-2663-048-0
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Thomas Engelbrektsson
Length: 7 minuter

Ljudbok

Rasmus Nalle och nissarna

Rasmus Nalle och vännerna får i uppdrag av Rasmus mamma att traska ut i skogen och hugga årets julgran. Allt går fint tills ett vidunderligt snöoväder drar in. De tvingas bygga en koja där de kan ta skydd. Plötsligt knackar det på dörren och bakom den står en liten nisse som har gått vilse. Tillsammans hittar de tillbaka till nissens farmor där de sätts i arbete. Det är juldekorationer som ska klippas ut, granar som ska kläs och kakor som ska bakas. Julen är här!

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder.

Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone