Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Rötter
Isbn: 978-91-8018-345-1
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Rötter

Del två: Inga Svartdal.

Inga Svartdal har precis blivit bortgift med den mycket äldre Niels. Hon märker genast att Gudrun, den vuxna dottern från Niels första äktenskap, inte tänker släppa ifrån sig makten över släktgården, och Inga blir tvungen att låta sig styras av den elaka styvdottern. Det dröjer inte länge förrän Niels börjar hävda vad han tycker är sina rättigheter i sängen, vilket får Inga att bäva inför varje natt. Men var befinner sig Niels de nätter han inte är hos henne? När grannen Martin dyker upp på gården förändras allt. Känslorna mellan Inga och Martin flödar och trots att hon är en gift kvinna kan Inga inte förhindra förälskelsens framfart.  

De tolv böckerna om Inga Svartdal följer henne genom livet ett dramatiskt sådant, präglat av ett tvångsäktenskap fyllt av hat och svek, en gammal infekterad släktfejd och smutsiga hemligheter. Men parallellt med sorger och förödmjukelser får Inga också uppleva himlastormande, förbjuden kärlek och begär.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone