Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Kustaa Vaasa ja hänen aikalaisensa 1
Isbn: 978-87-2813-202-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Kustaa Vaasa ja hänen aikalaisensa 1

Huhtikuussa 1519 Ruotsissa vietetään hääjuhlia. Häihin on kutsuttu myös komea ja nuori Kustaa Eerikinpoika, jota neidot tarkkailevat lakkaamatta. Kukaan ei vielä tiedä, että Kustaasta tulee muutaman vuoden kuluttua kuningas, joka rakastaa kansaansa myös teoin eikä vain sanoin. Sellainen, joka sytyttää uskonpuhdistuksen liekin ihmisten sydämiin ja jonka koko elämä on täynnä kiihkeitä käänteitä.

Teos kuvaa Kustaa Vaasaa ja hänen vaiheitaan salskeasta nuorukaisesta kapinoita kukistavaksi kuninkaaksi, joka hallitsee Ruotsia lopulta useita vuosikymmeniä. Kirja luo viihdyttävää ajankuvaa 1500-luvun alkupuolen Ruotsista ja kertoo samalla myös juonitteluista ja rakkaussuhteista.

Louise Stjernström (1812–1907) oli kääntäjä, näyttelijä, teatteriohjaaja ja kirjailija, joka tunnetaan romantisoivista henkilökuvauksistaan. Hän käytti muun muassa nimimerkkejä Carl Blink ja Erik Ejegod.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone