Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för En hemlig syster
Isbn: 978-91-3221-485-1
Förlag: B Wahlströms
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

En hemlig syster

De kanske har tänkt att de ska berätta det för mig vilken dag som helst.

Isak är en helt vanlig kille som bor i Örnsköldsvik med sin helt vanliga pappa och mamma. Han går första året på gymnasiet, tränar, umgås med sina vänner och flickvännen Kajsa.

Fanny är uppvuxen i Stockholm med sin mamma. Hon har precis flyttat hemifrån och delar en andrahandslägenhet med sin kompis Melina. Hon har nyss börjat jobba på en kundtjänst och funderar över vad hon egentligen vill göra med livet.

Isaks och Fannys vägar hade förmodligen aldrig korsats om det inte vore för pappret Isak hittar inne på sin pappas kontor. På pappret står det: bekräftelse av faderskap. Vad gör man när man upptäcker att man har en hemlig syster?

En hemlig syster är en roman om familjehemligheter och lögner. Det är även en bok om vänskap, kärlek och om att försöka hitta sig själv när man står med ena foten i ungdomen och den andra i vuxenvärlden.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone