Jump to content
The library informs: Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.10.2022 / Biblion budjettiraja tälle vuosineljännekselle on saavutettu. Voit tehdä uusia lainoja 1.10.2022 alkaen.
Cover for Tänk om du stressar i onödan : Hur du behåller ditt lugn oavsett situation
Isbn: 978-91-9877-981-3
Publisher: Tomas & Dennis Publishing
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2022
Narrator: Tomas Lydahl
Length: 1 hour 8 minutes

Audiobook

Tänk om du stressar i onödan : Hur du behåller ditt lugn oavsett situation

Våra tankar står i vägen för vårt välmående.
 
Tänk om det är våra tankar som skapar stress och inte våra omständigheter? ?Tänk om du kan behålla ditt lugn oavsett din situation?
 
Vi är oerhört duktiga på att hitta anledningar till att inte kunna må bra, men det enda som faktiskt kan komma i vägen för ditt välmående är dina tankar i stunden.
 
Vad behöver vi då göra för att komma ur stress, press och oro? Det finns ju massor av modeller och terapier, men tänk om vi har missat något?
 
Den här handboken ger ett helt nytt perspektiv och hopp åt dig som kämpar och sliter med att hitta lugnet, harmonin och arbetsglädjen igen.
 
”En av de bästa och viktigaste böckerna jag läst om stress! Njut av hur Tomas håller dig i handen medan han på ett pedagogiskt och lättsamt sätt leder dig mot en vardag utan onödig stress, där känslan av lycka och välbefinnande aldrig är längre än en tanke bort!”? – Trine Grönlund, Vd på det mentala gymmet Innergi??

”Fick en fantastisk känsla inombords och i sinnet när jag läst boken! Den är ett enormt stöd att ha med sig när man fastnar i sina tankar och grubblerier, allt faller på plats och man känner sig komplett, lugn och skön. Underbart!” – Joakim Andersson, Grundare av Proove AB och Holdit AB


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone