Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för När själen andas
Isbn: 978-91-8000-367-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Length: 8 timmar 55 minuter

Ljudbok

När själen andas

Mitt under Vätternrundan inser Iris, slutkörd och med smärtande underliv, att förhållandet till Marcus inte är så perfekt som hon intalat sig. Det är alltid hans intressen, vänner och inredningsidéer som kommer först, medan hennes älskade glasprydnader ligger nedpackade i en kartong i källaren. Hon fick loppet i trettioårspresent, men när hon inte orkar hålla samma tempo som sambon bestämmer hon sig för att ta bussen tillbaka.

Medan Iris vilar och äter sin andra portion lasagne får hon sällskap av Filip, en levnadsglad kille som cyklar ensam och njuter av vägen utan att pressa sig själv. Pratstunden med honom, handen mot hennes rygg i uppförsbackarna och hans hemmagjorda energibars gör att hon till slut lyckas ta sig i mål.

När Marcus och resten av kompisgänget pratar om nästa tävling bestämmer Iris sig för att inte följa med. Hon behöver tänka klart och planerar i stället en cykelsemester på Gotland. Att det var dit Filip skulle därnäst kan ha påverkat beslutet.

Sara Dalengren är författaren bakom flera uppskattade kärleksromaner, bland annat romanceserien ”Andra chanser". ”När själen andas” är hennes debut inom feelgoodgenren.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone