Jump to content
Cover for Hjärtat talar grekiska
Isbn: 978-91-8919-958-3
Publisher: Hoi Förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: April 2022

E-book

Hjärtat talar grekiska

Maria har aldrig förstått varför kontakten med släkten bröts när hon var tio år. När hon nu är tillbaka på sin grekiska barndomsö väcker tanken på en återförening blandade känslor. Hon föredrar sitt eget ensamma liv men mot sin vilja dras hon in i en bullrig, kärleksfull familj som styrs av en excentrisk mormor med ett gott hjärta.
Omställningen blir omvälvande och Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening – utan även ansvar och krav. Är hon redo för det?
På ön möter hon kärleken och hon tillåter sig för första gången att bortse från förnuftet. Hon kastar sig in i en het, passionerad relation som utmanar henne både som person och som kvinna. När en tragedi inträffar befinner hon sig plötsligt mitt i ett äkta grekiskt drama.
Hjärtat talar grekiska är den första boken i en feelgood-serie med grekiska dofter.


Angela Rizzo, född 1966 i Stockholm, bor numera i Solna och arbetar som läkare. En stor del av tiden tillbringar hon i ett hus på en ö i Grekland.  
Hjärtat talar grekiska skrev hon i New York där hon bodde ett år och varvade skrivandet med ett forskningsprojekt. Boken är hennes skönlitterära debut.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone