Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Under falkens vingar
Isbn: 978-91-1311-709-6
Förlag: Norstedts
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Under falkens vingar

I denna starka och gripande spänningsdebut får vi en inblick i de omständigheter som gör en människa till ett offer, eller en förövare.

När Ramona och hennes man kommer hem till sitt hus utanför Skellefteå möts de av en polis. De blir ombedda att följa med i hans bil, utan att han förklarar varför. Men Ramona vet redan. Så fort de sätter sig i bilen kan hon se det som väntar dem. Viken vid sjön. Den tonåriga flickan som ligger död i båten. Flickan som ingen vet namnet på eller kan identifiera.

I brist på ledtrådar tar polisen hjälp av Ramona och hennes förmåga att få en skymt av människors liv, av saker de helst hade velat hålla hemliga. Som den gången hon uppfattade att en förbipasserande kvinna skulle kasta sig från en bro, eller att paret vid kafébordet intill skulle separera. Men för att lösa gåtan med flickan räcker det inte att se det som är dolt och begripa vad synerna betyder. Ramona måste nå djupare än någonsin tidigare.

Under falkens vingar är den första delen i spänningsserien om Ramona Lindh, socionomen med en gåva som är såväl en välsignelse som en förbannelse.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone