Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rasmus Nalle – Och ångvälten
Isbn: 978-87-1185-842-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Rasmus Nalle – Och ångvälten

Den mysiga och gosiga nallen Rasmus är på besök hos sin goda vän tigern Truls. Truls har lovat Rasmus att han ska få pröva hans ångvält. Rasmus kan knappt bärga sig! Och oj, så kul den lille björnen har uppe på ångvälten!

Men ångvälten går snabbare än vad Rasmus tänkt sig och Truls är långt borta när Rasmus frågar hur man stannar ångvälten. Hur ska det gå för den äventyrslystna björnen på den rusande ångvälten?



Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien startade i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder.

Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone