Jump to content
The library informs: Ny lånegräns: 4 lån per månad / Uusi lainaraja: 4 lainaa kuukaudessa
Cover for Fängslad kärlek
Isbn: 978-91-8002-226-2
Publisher: Mondial
Category:
Novels Memoirs & Biography
Accessible since: May 2022
Narrator: Johanna Sjöberg
Length: 7 hours 9 minutes

Audiobook

Fängslad kärlek

»Jag önskar att min historia inte var sann, men dessvärre är varenda detalj i denna bok obehagligt äkta. Livet som jag kände det togs ifrån mig och min verklighet förvandlades till en mardröm. Inom mig ekade frågorna: Hur håller man hoppet vid liv i en nästintill hopplös situation? Kan man ta sig igenom vad som helst? Och övervinner kärleken allt?«

En dag kommer Johannas pojkvän inte hem, och plötsligt står fem civilpoliser utanför deras bostad. Inom loppet av några minuter vänds hennes tillvaro uppochned när hon inser att hon misstänks för ett allvarligt brott. Hon, som nyss lämnat ett glamoröst liv i Dubai för kärlekens skull, faller handlöst ner i mörkret.

Fängslad kärlek är Johanna Sjöbergs berättelse om sitt livs mest traumatiska tid. En historia om stark passion, intensiv kärlek, och om att slitas mellan hopp och förtvivlan.

*

Johanna Sjöberg (född 1991) är uppvuxen i Göteborg. De senaste åren har hon levt i Stockholm, där hon jobbar som mediasäljare. Fängslad kärlek är hennes självbiografiska romandebut.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone